dijous, 19 de gener del 2012

Marc Márquez, operat amb èxit

El pilot català Marc Márquez (CatalunyaCaixa Repsol) ha estat operat de la vista a l'Hospital Clínic de Barcelona i ja ha rebut l'alta hospitalària per iniciar la recuperació al seu domicili, segons ha confirmat el seu equip en una nota als mitjans.
El pilot, afectat de pèrdua de visió en l'ull dret, encara no té confirmat que pugui iniciar els primers entrenaments de la temporada a València en l'arrencada de febrer, encara que el seu equip no descarta que si la millora de la visió augmenta, podrà pujar a una motocicleta, fet que està descartat en aquests moments.
El pilot va ingressar aquest dilluns a l'Hospital Clínic, on el doctor Bernardo Sánchez Dalmau li va intervenir de la "paràlisi del múscul oblic superior dret per afectació del quart parell cranial dret d'origen traumàtic", que el pilot presentava després de l'accident del passat 21 de octubre, en caure al GP de Malàisia.


El servei mèdic ha assenyalat que l'operació ha transcorregut "de manera satisfactòria". Márquez guardarà repòs al seu domicili, a l'espera que la recuperació li permeti recuperar la visió per poder pujar de nou a la motocicleta.

Cercar en aquest blog