dimecres, 11 de gener del 2012

Coma: "És difícil comprendre la decisió que han pres"

El pilot de motos espanyol Marc Coma (KTM) S'ha mostrat avui molesta per la Decisió de la direcció de carrera del Dakar de retornar temps al francès Cyril Despres (KTM) i Altres pilots que van encallar al fang a l'etapa i va considerar que atempta contra l '"esperit" del ral · li
"És difícil comprendre la decisió que han pres avui. El ral · li sempre ha premiat el que supera les dificultats que es presenten i en aquest cas és al revés, tornen el temps als primers pilots ia mi em diuen que no em donen temps perquè he passat bé ", va dir Coma als periodistes. "És difícil comprendre la Decisió que han pres avui. El ral · li Sempre ha Premiata qual superar les dificultats que es presentin i en aqueste cas és a l'inrevés, tornin el temps ALS primers pilots ia la meva em Diuen que no em donin temps perque he Passat bé ", va dir Coma ALS Periodistes.
"És anar contra l'esperit del ral · li", va afegir Coma, qui va mantenir una breu trobada amb el director esportiu del Dakar, David Castera. "És anar contra l'esperit del ral · li", va afegir Coma, qui va mantenir una Breu trobada Amb el director esportiu del Dakar, David Castera.
Coma li va transmetre el seu "malestar i desacord" amb la mesura adoptada per la direcció de carrera, que va tornar temps a cinc pilots que van rodar darrere de Coma en la vuitena etapa i que van quedar atrapats en un sector de fang a l'inici de la jornada. Coma li va transmetre el SEU "malestar i desacord" amb la mesura adoptada per la direcció de carrera, que va tornar temps a cinc pilots que van rodar Darrere de Coma en la vuitena etapa i que van quedar Atrapats en un sector de fang a l 'inici de la jornada.
El català va passar sense més complicacions aquest tram, però Despres, que anava darrere, va perdre més de vuit minuts. El català va passar sense més complicacions aqueste trama, però Despres, que Anavar Darrere, va perdre més de vuit minuts. Coma es va imposar en l'etapa amb un avantatge de més de 17 minuts que finalment es va reduir a poc més de nou minuts. Coma és va impossible en l'etapa AMB un Avantatge de més de 17 minuts que finalment és va Reduir a poc més de nou minuts.
En la general, Coma és el nou líder amb un avantatge d'un minut i 26 segons sobre el gal, encara que abans de la decisió de l'organització li treia gairebé deu minuts. En la general, Coma és el nou líder AMB un Avantatge d'un minut i 26 SEGONS sobre el gal, encara que Abans de la Decisió de l'Organització li Treia gairebé deu minuts.
Coma va assegurar que la mesura presa "no té lògica". Coma va asseguren que la mesura presa "no te lògica". "No puc pretendre que demà em quedi clavat en les dunes i demani que em tornin els temps", ha indicat. "No puc pretendre que demà em quedi clavata a les dunes i demani que em tornin Els temps", ha indicat.
El pilot va voler deixar clar que el seu descontentament no té res a veure amb Despres, sinó amb els responsables de la cursa de motos. El pilot va voler Deixa clar que el SEU descontentament no te res a veure AMB Despres, sinó Amb els responsables de la cursa de motos.

Cercar en aquest blog