dimecres, 11 de gener del 2012

Laia Sanz es va quedar sense escuder al Dakar

Marc Guasch, el company a l'equip Gas Gas de Laia Sanz, ha hagut d'abandonar la Seva participació al Dakar Despres de patir una Caiguda que li impedirà continuar en la cursa. El pilot va patir un accident i la moto li va impactar al tòrax fracturant diverses costelles i va haver de ser traslladat en ambulància a Antofagasta. El pilot va patir un accident i la moto li va impactar al tòrax fracturant Diverses costelles i va haver de ser traslladat en ambulància a Antofagasta.

Laia Sanz ha lamentat el seu abandonament en el seu perfil de Facebook: "Males notícies, que mala sort, em sap fatal per ell". Laia Sanz ha lamentat el SEU abandonament en el Seu perfil de Facebook: "Mals notícies, que mala sort, em sap fatal per ell". I ha lloat el seu treball durant la carrera: "Estava fent un molt bon treball i ens portem molt ". I ha lloat el SEU treball durant la carrera: "estava Fent un Molto bon treball i ENS portem Molt bé".

Malgrat la baixa de Guasch, Laia Sanz, única participant femenina que queda en aquesta edició del Dakar en la categoria de motos ha confirmat que el seu desig és arribar a la meta peruana: "Ara no toca altra que seguir endavant i tractar de fer-ho bé per arribar a Lima ", ha explicat Sanz. Malgrat la baixa de Guasch, Laia Sanz, única participant femenina que queda en AQUESTA edició del Dakar en la categoria de motos ha confirmat que el SEU desig és arribar a la meta peruana: "Ara no toca 'altra de seguir Endavant i tractar de fertilit-ho per arribar a Lima ", ha explica't Sanz.

Cercar en aquest blog