dimecres, 15 de febrer del 2012

Pol Espargaró vola a Xest en els últims entrenaments de Moto2

Espargaró va volar sobre el seu Kalex per aconseguir un millor registre de 1.35.4 en la millor de les 61 voltes que va completar. El pupil de Sito Pons va ser quatre dècimes més ràpid que el britànic Scott Redding, que havia estat el millor en les dues primeres jornades, i que l'italià Andrea Iannone, un altre dels habituals entre els millors.

Fins a nou pilots van rodar en el mateix segon, a més d'Espargaró, Redding i Iannone, els italià Corsi i Corti, els espanyols Simón i Rabat, el suís Thomas Luthi i l'anglès Gino Reva han demostrat que la categoria intermèdia del mundial tornarà a ser una garantia d'espectacle quan el certamen comenci el pròxim 8 d'abril.

En la categoria de Moto3, el italo-alemany Sandro Cortese va tancar la seva setmana perfecta en la primera posició de la taula de temps (no oficial).

Cortese ha aconseguit amb la seva KTM una millor volta de 1.40.9, una dècima millor que Maverck Viñales i tres més ràpid que un trio format per Alberto Moncayo, Danny Kent i Luis Salom.

Després de tres dies de proves sembla que la fiabilitat de les noves màquines de la categoria petita del mundial comença a estar aconseguida i ara és moment de posar a punt les motos de cara a inici del campionat.

La llista de caigudes ha tornat a ser llarga amb Max Neukirchner, Ratthapark Wilairot, Alex de Angelis, Gino Reva, Niklas All, Esteve Rabat, Mike Di Meglio en dues ocasions, Damian Cudlin i Roberto Rolfo com a protagonistes.

Tant els pilots de Moto2 com els de Moto3 tornaran a l'acció el dijous de la setmana en els IRTA test del Circuit de Jerez.

Cercar en aquest blog