dimecres, 15 de febrer del 2012

Escriviu text o una adreça d'un lloc web o bé traduïu un document. Cancel·la català anglès 'Power Electronics' patrocinarà al 'Aspar Team' a MotoGP

L'acte de presentació de l'acord es realitzarà a les instal.lacions de la companyia 'Power Electronics' al Parc Tecnològic de Paterna i comptarà amb la presència del president de l'empresa Abelardo Salvo, el cap de l'equip 'Aspar' i el pilot Aleix Espargaró.

Segons ha indicat en la seva pròpia web, 'Power Electronics' és "el principal fabricant nacional de productes d'arrencada estàtics i sistemes de variació de velocitat" amb més de vint anys d'experiència en el seu sector, compta amb delegacions a tot Espanya i seus a tots els continents.

Aquesta empresa va patrocinar des de finals de 2009 fins al final de la temporada 2010-2011 al València Basket, en un període en què el club va aconseguir una Eurocopa i va disputar l'Eurolliga.

El Aspar Team, present en les tres categories del Mundial, tindrà en l'equip de MotoGP a Aleix Espargaró i al francès Randy de Puniet, que muntaran aquest any les noves motos CRT (Claiming Rules Team) d'Aprilia, denominades ART (Aprilia Racing Technology ).

L'equip valencià de motociclisme afronta aquest any la seva tercera campanya en la màxima categoria del Mundial, la primera en què comptarà amb dos pilots després que en els seus dos primers anys participés amb ells el valencià Héctor Barberá.

En les dues temporades anteriors, l'equip dirigit per el quatre vegades campió del món Jorge Martínez 'Aspar' va comptar amb una moto satèl · lit de Ducati patrocinada en 2010 per Pàgines Grogues i el 2011 per Mapfre.

Cercar en aquest blog