dijous, 8 de març del 2012

Talent i joventut s'uneixen en l'equip Repsol

Si Barcelona és aquests dies el centre mundial de l'automobilisme amb els últims tests de pretemporada de la Fórmula 1; Madrid ho va ser ahir per unes hores del de les dues rodes amb la posada de llarg de l'equip que aspira aquest any al triplet al Mundial de Motociclisme: el Repsol Team.
Aprofitant la disputa de la quarta prova del Mundial FIM de X-Trial, Casey Stoner, Dani Pedrosa, Marc Márquez i Maverick Viñales encapçalar la nodrida nòmina de pilots amb els quals la companyia energètica espanyola aspira a seguir sent, un any més, referent en els circuits de mig món. El primer d'ells, Catar el proper 8 d'abril. Allà arribaran amb un Casey Stoner que va fer de les delícies dels milers d'aficionats que omplien les grades del Palau dels Esports en aparèixer en escena sobre la 1.000cc amb la qual tractarà de reeditar títol en la categoria reina. "Estem al principi de la temporada i més o menys estem tots al mateix nivell", va assegurar l'australià tractant de treure importància al fet d'haver estat el més ràpid en els tests de pretemporada que s'han realitzat fins al moment. "Encara hem de treballar en alguns punts per poder millorar la moto", va afegir davant l'atenta mirada del seu company i rival Dani Pedrosa.
El de Castellar del Vallès buscarà aquest any el tan anhelat títol amb una moto que l'any passat es va mostrar intractable. "Ara només penso a realitzar la millor temporada possible i en què m'acompanyi una mica la sort per no patir cap lesió", va comentar mentre assenyalava a Stoner, Lorenzo i Rossi com els seus grans rivals. "Casey és un pilot ràpid en tots els circuits i amb un gran talent; Lorenzo té molta força i Valentino és el talent pur i molt hàbil sempre en carrera", va comentar.
Tots dos, tant Casey com Dani, a més, van destacar "el pas endavant" que creuen que ha donat aquest any Yamaha. Al costat d'ells, Marc Márquez repartia somriures i resposta a la pregunta del milió de dòlars: "Pot ser demà o en els entrenaments de Jerez, o després de per la cursa de Catar o més endavant" quan es torni a pujar a la moto. El català i aspirant clar al títol de Moto2 reiterar trobar molt millor, encara que no al 100% recuperat dels problemes de visió que el van obligar a passar per quiròfan. "Em falta encara una mica de visió per dalt", va explicar sense un indici de preocupació ni en les seves paraules ni en la seva expressió.
Alegre com sempre, Marc va gaudir de l'espectacle de llums i música amb un altre dels joves talents que més va destacar el passat 2011 al Mundial: Maverick Viñales. El de Roses afronta el repte de passar a la història com el primer guanyador de Moto3, encara que sense pressió ja que "serà tot nou per a nosaltres i haurem de treballar des del principi. Així que si no millorem el que vam fer l'any passat tampoc serà una desgràcia ", va assegurar. Al seu costat, dos dels seus grans rivals com Miguel Oliveira i Álex Rins, membres de l'equip Repsol i que juntament amb Álex Márquez, María Herrera, Francesco Bagnaia i Lorenzo Baldassarri van completar l'elenc de pilots que aspiren a fer història en les seves respectives categories.

Cercar en aquest blog