dijous, 8 de març del 2012

Primers test a Sepang de Pedrosa

"Hem fet un parell de bones sortides i, en general, ha estat un bon dia de proves per a nosaltres, tot i que al matí la pista estava una mica bruta i es notava que hi havia poc agafada, tot i que ha anat millorant a poc a poc i hem pogut fer les proves que teníem previstes ", va explicar Pedrosa en el comunicat de l'equip Repsol.

També és veritat que per a Pedrosa va fer bastant més calor que en les primeres proves ja que "després de la meva primera sortida estava suant més que en els tres dies que vam rodar aquí anteriorment".

Els treballs durant aquesta jornada de proves per a Dani Pedrosa es van centrar en "treballar amb el xassís i el lliurament de potència, però també en la posició sobre la moto per a un millor repartiment de pesos, i ha estat positiu", va afirmar.

"He donat algunes voltes en aigua, però a la segona sortida ha començat a assecar-se ràpid i hem acabat abans", va dir Pedrosa.

"En la meva última sortida, he vist una llum vermella al quadre de comandaments de la moto, així que he accionat l'embragatge i he parat. Hem de veure amb els mecànics què ha passat", va reconèixer el pilot espanyol de Repsol.

LORENZO, MOLEST AMB LA PLUJA


Jorge Lorenzo, tercer en la primera jornada d'entrenaments IRTA al circuit malai de Sepang, ha lamentat que "la pluja ens ha impedit finalitzar tot el que volíem veure".

"Vam començar els entrenaments amb una configuració de motor diferent respecte a la que fem servir en els últims entrenaments, però ha estat una jornada difícil per fer comparacions doncs el circuit estava en molt males condicions davant l'última vegada que vam estar aquí i els temps per volta han estat molt més lents ", va lamentar Lorenzo en el comunicat de la seva escuderia.

Cercar en aquest blog