dijous, 15 de desembre del 2011

Márquez mejora lentamente de sus problemas de visión Márquez millora lentament dels seus problemes de visió

Marc Márquez tornarà a passar revisió mèdica la setmana que ve al Institut Dexeus de Barcelona per certificar la millora que ha experimentat en els últims dies, encara que el problema de doble visió de l'ull dret, conseqüència de la seva caiguda en els entrenaments de l'últim GP de Malàisia , el 21 d'octubre, encara persisteix. Las molestias son cada vez menos severas y en el entorno de Marc reina la confianza en que su recuperación será total. Les molèsties són cada vegada menys severes i en l'entorn de Marc regna la confiança en què la seva recuperació serà total. “No le quedarán secuelas, pero tenemos que tener paciencia porque los médicos nos han dicho que esto es lento”, señala su manager y jefe de equipo Emilio Alzamora, que dos semanas atrás, viendo que Márquez no llegaría a tiempo para participar en los test de Jerez, ya decidió dar por finalizada la presente temporada y con ello, cualquier intento de subirse a la moto, hasta después de fiestas, en enero o febrero de 2012. "No li quedaran seqüeles, però hem de tenir paciència perquè els metges ens han dit que això és lent", assenyala el seu manager i cap d'equip Emilio Alzamora, que dues setmanes enrere, veient que Márquez no arribaria a temps per participar en els test de Jerez, ja va decidir donar per finalitzada aquesta temporada i amb això, qualsevol intent de pujar a la moto, fins després de festes, al gener o febrer de 2012.
El diagnóstico de Sepang, un `edema periorbitario con resultado de una diplopía vertical y secuencial¿ dejó a Marc sin posibilidad de luchar por el título de Moto2 con Stefan Bradl, a la postre campeón. El diagnòstic de Sepang, un `edema periorbitari amb resultat d'una diplopia vertical i seqüencial ¿va deixar a Marc sense possibilitat de lluitar pel títol de Moto2 amb Stefan Bradl, fet i fet campió. Se perdió los dos últimos grandes premios de la temporada, en Malasia y Valencia, y también los posteriores ensayos en Cheste y Jerez. Es va perdre els dos últims grans premis de la temporada, a Malàisia i València, i també els posteriors assajos a Xest i Jerez. En una primera fase de la lesión, los especialistas que le tratan intentaron acelerar su recuperación con antiinflamatorios y corticoides, pero se alcanzó un punto de no retorno, en el que ya nada más se podía hacer que esperar. En una primera fase de la lesió, els especialistes que el tracten van intentar accelerar la seva recuperació amb antiinflamatoris i corticoides, però es va aconseguir un punt de no retorn, en què ja només es podia fer d'esperar.

Marc Márquez està "millor i no tindrà seqüeles, però la seva evolució és lenta", adverteix Alzamora

A finales de noviembre Jordi Arruga, neuroftalmólogo del Institut Català de la Retina, le realizó un prueba con cristales de prisma que determinó su positiva evolución. A finals de novembre Jordi Arruga, neuroftalmològica l'Institut Català de la Retina, li va realitzar un prova amb cristalls de prisma que va determinar la seva positiva evolució. Desde entonces, Márquez ha seguido progresando. Des d'aleshores, Márquez ha seguit progressant. El domingo estuvo en el circuito de Alcarràs, en la clausura de la temporada de Resistencia. El diumenge va estar en el circuit d'Alcarràs, en la cloenda de la temporada de Resistència. Los aficionados pudieron certificar que pese a la adversidad, Marc no ha perdido su habitual buen humor. Els aficionats van poder certificar que malgrat l'adversitat, Marc no ha perdut la seva habitual bon humor.

Cercar en aquest blog