dimecres, 23 de maig del 2012

Le Mans va ser territori Lorenzo a MotoGP


Lorenzo se situa al capdavant del Mundial amb 90 punts per 82 de l'australià Casey Stoner (Honda), tercer, i 65 d'un altre espanyol, Dani Pedrosa, quart en el gran premi d'avui.

Amb aquest segon lloc, amb l'asfalt mullat, Rossi torna al podi del campionat un any després en el mateix circuit que l'any passat va ser tercer a Le Mans.

A la cinquena plaça va creuar la meta l'alemany Stefan Bradl (Honda) seguit pel nord-americà Nicky Hayden (Ducati); l'italià Andrea Dovizioso (Yamaha), el britànic calç Crutchlow (Yamaha) i l'espanyol Héctor Barberá (Ducati).

Un altre espanyol, Álvaro Bautista (Honda), va entrar en la desena posició i és novè al Mundial de MotoGP amb 35 punts, empatat amb Bradl, ia set de Rossi.

Jorge Lorenzo va dominar la carrera des de la sortida i l'interès de la mateixa es va centrar en la baralla que va mantenir primer amb Stoner i després amb les dues Yamaha de l'equip Tech 3, la d'Andrea Dovizioso i Cal Crutchlow.

Després de donar compte de l'anglès i l'italià, que van acabar per terra, Valentino Rossi es va anar a per l'australià, amb qui va mantenir una preciosa lluita en les cinc últimes voltes i va acabar a gairebé deu segons de l'espanyol de Yamaha.

Cercar en aquest blog